Tarieven - Mesologie Zuid

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Tarieven

De kosten van een consult bij Mesologie Zuid bedragen € 95,- per behandeling. Het eerste consult duurt gemiddeld 90 minuten. Een vervolgconsult duurt gemiddeld 75 minuten.
Het is mogelijk het consult contant of via pin te voldoen. De nota ontvangt u via email of direct geprint na het consult.

Bij verhindering graag 48 uur vooraf aan de afspraak bericht, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.


Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, echter streef ik er naar om na gemiddeld 3 behandelingen merkbaar resultaat te boeken.

Op alle behandelingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Via onderstaande lijst kunt u zien welke zorgverzekeraars Mesologie vergoeden:

Vergoedingen 2020*
Vergoedingen 2021*

Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt het eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende alternatieve en complementaire geneeswijzen. Diverse verzekeringen vergoeden (gedeeltelijk) een Mesologisch consult (zie vergoedingen 2020).

Voor bijna alle maatschappijen heeft u een aanvullend pakket nodig om voor een gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Overstappen naar een andere maatschappij kan in de regel tot 31 december (let op uitzonderingen). Mesologie Zuid is lid van de NVVM Nederlandse Vereninging Voor Mesologie en VBAG Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Tevens is Mesologie Zuid aangesloten bij het RBCZ en TCZ. Mesologie Zuid heeft een vermelding in de zorggids.

Wilt u weten of ook uw verzekering het Mesologieconsult gedeeltelijk vergoedt, dan kunt u contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden.

*Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.


 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu